
Her har sprø og fargerike grønnsaker og ovnsbakte potetbåter fått følge av kyllingfilet med frisk timian, ost og bacon. Herlig middag, rett og slett.
Porsjoner:
Ingredienser
4 stk kyllingfilet
8 skive bacon
4 ss kremost naturell
4 ss hakket frisk timian
salt og pepper
1 pose knaskerøtter
1 pk sukkererter
4 stk sjalottløk
½ ss rød karripasta
1 ss soyaolje til steking
1 boks kokosmelk
salt og pepper
1 ss presset sitronsaft
1 dl hakket frisk koriander
Fremgangsmåte
Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost, hakket frisk timian og salt og pepper. Surr baconskiver rundt fileten og fest med tannpirkere. Stek kyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.
Skyll grønnsakene og del dem i to og rens og skjær sjalottløken i skiver. Stek gulrøtter og sjalottløk i litt varm olje et par minutter. Tilsett kokosmelk, sitronsaft og karripasta og kok noen minutter til gulrøttene er møre.
Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander. Smak til med salt og pepper.
Server kyllingen med grønnsaker og f.eks. oppblåste potetbåter ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar