torsdag 5. januar 2012

Timian- og ostefylt kyllingfilet med sprø grønnsaker

Timian- og ostefylt kyllingfilet med sprø grønnsaker
Her har sprø og fargerike grønnsaker og ovnsbakte potetbåter fått følge av kyllingfilet med frisk timian, ost og bacon. Herlig middag, rett og slett.





Porsjoner:

Ingredienser

4 stk kyllingfilet

8 skive bacon

4 ss kremost naturell

4 ss hakket frisk timian

salt og pepper


1 pose knaskerøtter

1 pk sukkererter

4 stk sjalottløk

½ ss rød karripasta

1 ss soyaolje til steking

1 boks kokosmelk

salt og pepper

1 ss presset sitronsaft

1 dl hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost, hakket frisk timian og salt og pepper. Surr baconskiver rundt fileten og fest med tannpirkere. Stek kyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.

Skyll grønnsakene og del dem i to og rens og skjær sjalottløken i skiver. Stek gulrøtter og sjalottløk i litt varm olje et par minutter. Tilsett kokosmelk, sitronsaft og karripasta og kok noen minutter til gulrøttene er møre.

Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander. Smak til med salt og pepper.

Server kyllingen med grønnsaker og f.eks. oppblåste potetbåter ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar