mandag 14. november 2011

Pesto av gresskarkjerner og koriander

Pesto av gresskarkjerner og koriander
Pesto av gresskarkjerner og koriander


Mens tradisjonell pesto lages av pinjekjerner og basilikum, så har vi laget en supergod variant med ristede gresskarkjerner og koriander. Pestoen serveres på samme måte som vanlig pesto, og smør den gjerne på brødskiva i stedet for smør.


Ingredienser

½ dl varmt vann

1 stk kyllingbuljongterning

2 ½ dl hakket frisk koriander

1 dl revet parmesan

½ dl ristede gresskarkjerner

0.3 dl olivenolje

3 båt hvitløk

2 ts tabasco

Fremgangsmåte

Løs buljongterning opp i vannet i en liten bolle. Avkjøl.

Bland sammen buljong, koriander, parmesan gresskarkjerner, olje, hvitløk og tabasco til en jevn pesto i en blender eller foodprosessor.

Sett pestoen i kjøleskap til servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar