mandag 14. november 2011

Gartnerens høstsuppe

Gartnerens høstsuppe
Gartnerens høstsuppe er laget på basis av en god buljong og strimlede rotgrønnsaker. Enkelt, raskt og velsmakende.



Ingredienser

1 l vann

2 stk kjøttbuljongterning

50 g smør

2 stk gulrot

2 skive kålrot

½ stk knollselleri (sellerirot)

2 stilk stilkselleri (stangselleri)

½ stk purre

2 ss hakket bladpersille

smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

Kok opp vann, buljongterninger og smør.

Rens grønnsakene og skjær dem i terninger eller i strimler. Du kan også bruke kniven i foodprosessoren og kjøre grønnsakene støtvis til du synes de er passe grove.

Kok grønnsakene i buljongen i 2-3 minutter.

Smak til med salt og pepper og ha hakket bladpersille over like før servering.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar