tirsdag 2. august 2011

Sitruscocktail med skalldyr...

Sitruscocktail med skalldyr

Herlig forrett eller mellomrett i et større måltid. Eller - som følge til champagnen...
Ingredienser


2 stk sjøkreps til hver

1 dl klementin i terninger

1 dl rosa grapefrukt i terninger

½ dl lime i terninger

2 dl avocado i terninger

1 dl utkjernet, hakket tomat

1 stk liten, revet gulrot

2 ss hakket frisk koriander

2 ss finhakket bladpersille

2 ss olivenolje

2 ss presset sitronsaft

1 ts sukker

2 krm salt

Fremgangsmåte

Gjør i stand skalldyr eller skjell etter valg. Bland alle fruktterninger og grønnsaker sammen med lett hånd (om ønskelig kan sitron brukes istedenfor lime). Tilsett olivenolje (eller rapsolje om ønskelig) og sitronsaft. Smak til med sukker og salt. Rør inn urter. Has i pene porsjonsglass med skalldyr for seg. Herlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar