tirsdag 2. august 2011

Ferskpotet og kaviar..

Ferskpoteter og kaviar
Ferskpoteter og kaviar er to delikate råvarer som passer sammen i farge, konsistens og ikke minst smak. Server dem som en 'venterett' sammen med noe godt i glasset.

Porsjoner:

Ingredienser

10 stk jevnstore ferskpotet

1 dl crème fraîche orginal, 35 %

½ stk finhakket rødløk

5 ss lakserogn

½ dl hakket frisk dill

grovt salt

Fremgangsmåte

Skrubb potetene godt og kok dem møre i lettsaltet vann. Damp dem godt og del dem i to. Fyll grovt salt på et fat og sett i de halve potetene.

Legg en skje crème fraîche på hver halve potet, dryss på hakket rødløk og legg lakserogn på toppen. Dryss over litt finhakket dill til slutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar