torsdag 25. november 2010

Baconstekte aspargestopper.......

Klikk på bilde for en editerbar versjon.
Bildekode i EDB-Mediabase = 28389482
Denne retten passer perfekt som et lite måltid i seg selv eller som en forrett. Dessuten smaker den godt som tilbehør til fisk- og skalldyrretter.




Ingredienser:


2 bunt frisk grønn asparges

1 pk bacon i biter

1 ss smør

1 stk appelsin

5 blad friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian)

salt og pepper

Fremgangsmåte:

Kok aspargestoppene møre i saltet vann i ca 30 sekunder. Avkjøl i isvann og tørk dem godt.

Stek baconskivene sprø i stekepanne med smør og tilsett aspargestopper og skall fra appelsinen. Krydre med salt og pepper.

Skjær appelsinkjøttet i fileter. Ta stekepannen fra varmen og vend i appelsinfiletene og noen friske urter, servér.

1 kommentar:

  1. Det så deilig ut. Kunne passet godt til et hummermåltid. Utfordringen er jo delvis å få det til å se ut slik som du klarer.

    SvarSlett