tirsdag 19. oktober 2010

Tagliatelle à la Sicilia


Dette grønnsaksfyllet vil garantert falle i smak rundt middagsbordet. Servér over tagliatelle og topp det hele med revet parmesan.



Ingredienser:


350 g tagliatelle

3 ss olivenolje


Saus:

1 stk løk i terninger

1 båt hakket hvitløk

100 g frisk sjampinjong i skiver

1 stk grønn paprika i strimler

1 stk grønn squash i strimler eller terninger

1 boks hakkede hermetiske tomater

1 ss hakket frisk basilikum

3 ss hakket ruccula

salt og pepper

1 dl reven parmesan

Fremgangsmåte:

Kok pastaen som anvist på pakken. Fres grønnsakene i en gryte. Tilsett hakkede tomater og la dette stå og surre i ca. 5 min. Smak til med salt og pepper. Bland godt.

Anrett pastaen på tallerkenen, ha saus og ost over og server straks. Server gjerne ferskt godt brød til.

1 kommentar:

  1. Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

    Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

    Klem Jorid - Noe på Hjertet

    SvarSlett