onsdag 4. mai 2011

Fisk og urter i fin form....

Fisk og grønnsaker i skjønn forening! Dette er en super oppskrift på en middagsrett som er enkel å lage og som smaker kjempegodt.


Ingredienser


10 stk potet

1 stk grønn squash

3 stk tomat

1 stk sitron

1 stk rød chili (kan sløyfes om ønskelig)

2 båt hvitløk

600 g torskefilet (laks kan også brukes)

10 stilk frisk timian

1 ss flytende honning

3 dl fiskebuljong (utblandet)

2 ss olivenolje

2 ts salt

1 ts pepper

Fremgangsmåte

Vask potetene og del dem i båter.

Del squashen i mindre biter, tomatene i båter og sitronen i skiver. Del chilien i to og rens for frø og hinner. Skrell hvitløksbåtene. Legg alt i en smurt ildfast form og hell over buljong, honning og olivenolje. Dryss over salt og pepper. Stek formen med grønnsakene i ovn ca. 20 min. på 200 grader.

Del fisken i mindre biter. Legg fisk og hele stilker av frisk timian over i formen.

Stek formen videre ved 150-175 graderi ca. 15 minutter - til fisken er gjennomstekt.

Server fiskeformen med godt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar