tirsdag 15. mars 2011
Laks med grønnsaker i ostesaus
Ingredienser:
1 stk blomkål i buketter
½ stk brokkoli i buketter
3 stk vårløk i grove skiver
8 stk frisk grønn asparges
2 dl grønnsakbuljong (utblandet)
2 dl matfløte
1 ss maisstivelse (maizena)
600 g renskåret laksefilet i stykker
½ ts salt
½ ts pepper
50 g hvitost - revet
4 ss dill
Fremgangsmåte:
Kok først alle grønnsakene i så lite vann som mulig, gjerne en sort av gangen, til de er knapt møre - 3-4 min. på hver. Ta dem opp etterhvert. Visp sammen grønnsakkraft, fløte og maisennamel og kok opp så det blir saus. Smak til med salt og pepper. La fiskestykkene trekke i sausen til de er kokt - 3-4 min. Ta dem forsiktig opp og rør i osten. Ha grønnsaker og fisk i sausen, varm opp og server med dill og poteter.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar