Herlig forrett eller mellomrett i et større måltid. Eller - som følge til champagnen...
Ingredienser
2 stk sjøkreps til hver
1 dl klementin i terninger
1 dl rosa grapefrukt i terninger
½ dl lime i terninger
2 dl avocado i terninger
1 dl utkjernet, hakket tomat
1 stk liten, revet gulrot
2 ss hakket frisk koriander
2 ss finhakket bladpersille
2 ss olivenolje
2 ss presset sitronsaft
1 ts sukker
2 krm salt
Fremgangsmåte
Gjør i stand skalldyr eller skjell etter valg. Bland alle fruktterninger og grønnsaker sammen med lett hånd (om ønskelig kan sitron brukes istedenfor lime). Tilsett olivenolje (eller rapsolje om ønskelig) og sitronsaft. Smak til med sukker og salt. Rør inn urter. Has i pene porsjonsglass med skalldyr for seg. Herlig!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar