Denne suppen er med alle sine gode grønnsaker, pasta og bønner en fullverdig middag. Ekstra god med revet ost og urter på toppen
Ingredienser:
4 ss olivenolje
1 båt presset hvitløk
3 stk potet i terninger
2 stk gulrot i skiver
1 stk purre i ringer
¼ stk snittet hodekål
1 stk grønn squash
2 stk moden tomat - flådd og i båter
½ stk rød chili - uten frø, finhakket
6 dl kjøttbuljong (utblandet) eller kraft
½ boks hermetiske tomater
100 g spagetti eller annen pasta
1 boks hvite bønner , skylt i kaldt vann
1 ts salt
½ ts pepper
smak til med 1 ts sukker
1 ss frisk rosmarin
2 ss hakket frisk kruspersille
10 ss revet, skarp hvitost
Fremgangsmåte:
Ha i olivenolje og hvitløk i en stor kjele og la det surre et par minutter. Ha i poteter og grønnsaker og stek og rør i 4-5 min. til det er godt blandet. Hell på kraft og tomater og la alt småkoke 10-15 min. til grønnsakene er møre. Ha i pasta, bønner og finhakket rosmarin og kok opp.
Smak til med salt, pepper og litt sukker. Server suppen rykende varm med kruspersilledryss, revet ost og ferskt brød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar