Det er dressingen som gjør denne retten ekstra spennende.
Ingredienser:
1 pk nudler
20 stk friske blåskjell
12 stk kokte scampi
2 ss hakket frisk koriander
Limedressing:
2 ts revet frisk ingefær
1 båt presset hvitløk
1 ss honning
1 dl druekjerneolje
2 ss støtt frisk koriander
saft og revet skall av 2 stk lime
Fremgangsmåte:
Kok nudler etter anvisning på pakken, la de renne av og avkjøles.
Bland sammen dressingen og smak til. Legg nudler på et fat og fordel skalldyrene på. Slå over dressingen, og server med frisk koriander og limebåter. Om du ønsker kan krabbe brukes i stedet for blåskjell og scampi.
Kokte strimler av gulrot og purreløk kan også være godt til. Det samme med sesamchips som lages av filodeig penslet med sammenpiskede egg. Strø deretter på sesamfrø og salt og stek i ovn på 180 grader C i ca. 10 min. Avkjøl på rist og server til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar