tirsdag 19. oktober 2010
Tagliatelle à la Sicilia
Dette grønnsaksfyllet vil garantert falle i smak rundt middagsbordet. Servér over tagliatelle og topp det hele med revet parmesan.
Ingredienser:
350 g tagliatelle
3 ss olivenolje
Saus:
1 stk løk i terninger
1 båt hakket hvitløk
100 g frisk sjampinjong i skiver
1 stk grønn paprika i strimler
1 stk grønn squash i strimler eller terninger
1 boks hakkede hermetiske tomater
1 ss hakket frisk basilikum
3 ss hakket ruccula
salt og pepper
1 dl reven parmesan
Fremgangsmåte:
Kok pastaen som anvist på pakken. Fres grønnsakene i en gryte. Tilsett hakkede tomater og la dette stå og surre i ca. 5 min. Smak til med salt og pepper. Bland godt.
Anrett pastaen på tallerkenen, ha saus og ost over og server straks. Server gjerne ferskt godt brød til.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!
SvarSlettHåper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)
Klem Jorid - Noe på Hjertet