Fisk og grønnsaker i skjønn forening! Dette er en super oppskrift på en middagsrett som er enkel å lage og som smaker kjempegodt.
Ingredienser
10 stk potet
1 stk grønn squash
3 stk tomat
1 stk sitron
1 stk rød chili (kan sløyfes om ønskelig)
2 båt hvitløk
600 g torskefilet (laks kan også brukes)
10 stilk frisk timian
1 ss flytende honning
3 dl fiskebuljong (utblandet)
2 ss olivenolje
2 ts salt
1 ts pepper
Fremgangsmåte
Vask potetene og del dem i båter.
Del squashen i mindre biter, tomatene i båter og sitronen i skiver. Del chilien i to og rens for frø og hinner. Skrell hvitløksbåtene. Legg alt i en smurt ildfast form og hell over buljong, honning og olivenolje. Dryss over salt og pepper. Stek formen med grønnsakene i ovn ca. 20 min. på 200 grader.
Del fisken i mindre biter. Legg fisk og hele stilker av frisk timian over i formen.
Stek formen videre ved 150-175 graderi ca. 15 minutter - til fisken er gjennomstekt.
Server fiskeformen med godt brød til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar