Blomkålsalaten er det beste tilbehøret bl.a. til grillmaten. Du kan bytte ut ekebladsalat med lollosalat eller ferdigkjøpt salatblanding, om du ønsker.
Ingredienser
1 stk blomkål
1 bunt reddik
2 stilk stilkselleri (stangselleri)
1 bunt frisk gressløk
1 stk ekebladsalat
Dressing:
4 ss olivenolje
3 ss rødvinseddik
¼ ts salt
¼ ts pepper
¼ ts kajennepepper
1 ts finhakket frisk rosmarin
1 båt presset hvitløk
1 stk finhakket sjalottløk
Fremgangsmåte
Visp sammen ingrediensene til dressingen og sett den i kjøleskap til den skal brukes.
Del blomkålhodet i små buketter. Rens og skjær reddikene og stilksellerien i skiver. Klipp opp gressløken.
Skyll salaten og riv den grovt. Bland alle ingrediensene til salaten sammen.
Hell over dressingen eller server den ved siden av.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar