Poteter surret i deilig parmaskinke med olivenolje, cherrytomater og parmesanost! En lekkerbisken som alle vil elske. Serveres f.eks. som en smårett eller til tapas
Ingredienser:
1 kg potet
10 skive parmaskinke
2 ss olivenolje
1 ts havsalt
½ ts nykvernet pepper
10 blad frisk basilikum
10 stk cherrytomat, rød
50 g høvlet parmesan
Fremgangsmåte:
Damp potetene møre og pakk dem inn i skiver av parmaskinke.
Legg potetene over i et ildfast fat, hell over olivenolje før de stekes i stekeovnen ved 200°C i ca. 20 minutter. Snu dem et par ganger. Smak til med salt og pepper.
Anrett potetene på et serveringsfat sammen med halve cherrytomter, høvlet parmesan og friske basilikumblader til pynt. Drypp gjerne over litt av oljen fra stekeformen.
Server godt brød ved siden av.
Oppskriften er hentet fra http://www.frukt.no/
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar